Forsikring og vejhjælp til el-scootere

Forsikring 

En scooter betragtes af langt de fleste forsikringsselskaber som en cykel. Det vil sige at den hører med under hjemmets indbo forsikring. Det vil derfor som hovedregel ikke være nødvendigt at tegne en særskilt forsikring til scooteren.
Dette kan dog kun betragtes som en tommelfingerregel. Hos Senior Giganten anbefaler vi altid at vore kunder kontakter deres forsikringsselskab og forhøre sig der. Der kan i enkelte tilfælde være forsikringsselskaber der kræver der tegnes en særskilt forsikring, som man kender det fra en knallert.

Husk på at gøre forsikringsselskabet opmærksom på, at der er tale om en eldrevet senior scooter og ikke en EU-scooter eller benzin drevet scooter.

Vejhjælp

Der er flere muligheder for at få vejhjælp hvis du skulle komme i en situation hvor det er nødvendigt. Det kan anbefales at købe et vejhjælpsabonnement hos Falck eller et andet selskab der er specialiseret i transport at scootere eller biler. Prisen for sådan et abonnement ligger på ca. 948 kroner om året. Senior Giganten hjælper gerne med at tegne et abonnement.
Link til Falcks webshop (vejhjælp til handicapkøretøjer). Alternativt kan vi altid kontaktes her, og vi vil forsøge at hjælpe så godt vi kan.

forsikring

Når uheldet er ude