Køb eller lej din nye el-cykel hos os

SG BAT

Med en SG-Bat elcykel fra Senior Giganten får du lettere ved at komme rundt til dine gøremål. Ligeledes undgår du at møde svedig på arbejde eller skole. Med andre ord så bliver din cykeltur mere behagelig samtidig med du stadig får rørt dig.
SG-Bat elcyklen har alt hvad en normal cykel har, men er derudover forsynet med et låsbart 36V/10 Ah Lithium-Ion kvalitetsbatteri, der sikrer dig en effektiv ydelse og lang levetid.

Pris incl. moms 13.500,00 ,-

Med en lydsvag SG-Bat el-cykel fra Senior Giganten får du lettere ved at komme rundt til dine gøremål. Ligeledes undgår du at møde svedig på arbejde eller skole. Med andre ord så bliver din cykeltur mere behagelig samtidig med du stadig får rørt dig.
SG-Bat el-cyklen har alt hvad en normal cykel har, men er derudover forsynet med et låsbart 36V/10 Ah Lithium-Ion kvalitetsbatteri, der sikrer dig en effektiv ydelse og lang levetid.

Pris incl. moms 10.995,00 ,-

Med en SG-Bat el-cykel fra Senior Giganten får du lettere ved at komme rundt til dine gøremål. Ligeledes undgår du at møde svedig på arbejde eller skole. Med andre ord så bliver din cykeltur mere behagelig samtidig med du stadig får rørt dig. SG-Bat el-cyklen har alt hvad en normal cykel har, men er derudover forsynet med et låsbart 36V/10 Ah Lithium-Ion kvalitetsbatteri, der sikrer dig en effektiv ydelse og lang levetid. El-cyklen er udstyret med en 36V motor, som yder en effekt på 250W.

Pris incl. moms 12.495,00 ,-