Køb eller lej din nye el-scooter hos Senior Giganten

4-hjulet all-round el-scooter med god komfort og sikkerhed med en tophastighed på 15 km/t. Det fuldt affjedrede stel giver dig en behagelig køretur og de 4 hjul sikrer yderligere stabilitet ved kørsel på ujævnt terræn. El-ton 415 leveres med betjeningsvenligt deltastyr med overskuelige funktioner, der kan betjentes med én hånd

Pris incl. moms 20.295,-

4-hjulet all-round el-scooter med god komfort og sikkerhed med en tophastighed på 15 km/t. Det fuldt affjedrede stel giver dig en behagelig køretur og de 4 hjul sikrer yderligere stabilitet ved kørsel på ujævnt terræn. SG-L42 leveres med betjeningsvenligt deltastyr med overskuelige funktioner, der kan betjentes med én hånd. Endvidere byder SG_L42 på komfort drejesæde med multifunktion, 2 sidespejle, LED lys for og bag. Varekurv er standardudstyr. Som ekstra sikkerhed har denne el-scooter ekstra håndbremser.

Pris incl. moms 22.795 ,-

SG-46 er en dobbelt el-scooter der muliggør at tage på tur sammen og derved få fælles oplevelser. SG-46 er særdeles komfortabel med gode sæder. Sikkerheden er helt i top med bl.a. sikkerhedsarmlæn til passageren. Ligeledes bliver farten automatisk reduceret når der drejes. Dette sammen med affjedring på alle 4 hjul, gør turen meget komfortabel og sikker. De 4 hjul er store og luft fyldte som giver en behagelig kørsel. Denne el scooter er 85 cm i bredden som gør den nem at komme rundt med. Ligeledes er den, som alle andre el-scootere, at betragte som en cykel og må derfor køre på cykel stier.
Pris incl. moms 26.995 ,-

Her får du førsteklasses køreegenskaber til de lange ture. Den MC – inspirerede el-scooter er udstyret med store 14″ hjul, kraftig batterikapacitet og er fuldt affjedret. Venderadius er på blot 158 cm, og den tilladte brugervægt er op til 225 kg. EasyGO•Sports Rider er udstyret med kraftige bremse og stort komfort-drejesæde med flere justeringsmuligheder. Digitalt display, lys for/bag, sidespejl, aluminiumsfælge, samt stor varekurv bag.

Pris incl. moms 39.995 ,-

EasyGO L4B+ køreglæde på første klasse.
L4B+ er en kraftfuld 4-hjulet el-scooter med førsteklasses køreegenskaber. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Med en venderadius på blot 2 meter, en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km på en opladning, kommer du langt omkring på denne el-scooter. Måtten i bunden er skridsikker og bag- hjulene har anti-tippe funktion. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris incl. moms 32.995 ,-

Den 3-hjulede EasyGO L3B er en kraftig el-scooter med overbevisende kræfter til de lange ture. EI-scooterens stel er affjedret både for- og bagtil, hvilket gør den velegnet på stier og på brosten. Justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn gør køreturen til en behagelig oplevelse. Leveres med justerbart deltastyr, horn, for- og baglygter, blinklys, siderefleks og meget mere.
Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standard udsyr.

Pris incl. moms 25.795 ,-

Solid all-round el-scooter, med masser af komfort og sikkerhed. EasyGO M4C leveres med horn, for- og baglygte, blinklys, sidereflekser, 2 sidespejle samt en ekstra håndbremse med indbygget parkeringsbremse. Måtten i bunden er skridsikker og baghjulene har anti-tippe funktion. Varekurv, side-spejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris incl. moms 23.795 ,-

Easy Go M3C elscooter

En kompakt el-scooter, der giver kørekomfort helt i top. Med sine 3 hjul og lille venderadius er EasyGO M3C ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Tophastigheden er op til 12 km/t. Leveres med deltastyr, hvorved betjeningen af køretøjet lettes, samt lækkert justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn, horn, for- og baglys, blinklys, og meget mere. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris incl. moms 20.795 ,-

Easy Go M4BJR elscooter

Søger du en kompakt og stabil 4-hjulet, el-scooter, så er M4Bjr svaret. Den har en lille venderadius og kommer nemt og stabilt rundt i butikker og indkøbscentre. Justerbar hastighed op til 10 km/t. EasyGO M4Bjr leveres med deltastyr, som lader dig betjene køretøjet med ganske få kræfter. Køretøjet er endvidere udstyret med horn, skridsikker måtte, lys for og bag, blinklys og varekurv. Baghjulene har anti-vippe funktion for at sikre endnu større stabilitet.

Pris incl. moms 18.795 ,-

To personers elscooter SG 920

Dobbelt el-scooter der muliggør at tage på tur sammen og derved få fælles oplevelser. Scooteren er særdeles komfortabel med gode sæder. Sikkerheden er helt i top med bl.a. sikkerhedsseler og sikkerhedsarmlæn til passageren. Ligeledes bliver farten automatisk reduceret når der drejes. Dette sammen med affjedring på alle 4 hjul, gør turen meget komfortabel.

Pris incl. moms 28.995 ,-

S941 elscooter med 4 hjul

S941A er en kraftfuld 4-hjulet el-scooter med førsteklasses køreegenskaber. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 50 km på en opladning gør denne scooter ideel for mange.

Pris inkl. moms 24.995,-