Finansiering af el-scooter eller el-kørestol

Få hjælp til købet

Måske du godt kunne tænke dig at komme ud at køre på en ny el-scooter eller el-kørestol, men mangler lige de sidste penge til at kunne købe den model der er lige dig.

Penge - afdragsordning

Vi samarbejder med et finansieringsselskab hvor vi kan tilbyde finansiering af el-scootere fra ca. 12 kr pr. dag og el-kørestole fra ca. 20 kr. pr. dag – løbetid 3 år.Du bestemmer stort set selv, hvor mange penge du ønsker at udbetale og hvor meget du ønsker at betale hver måned.
I nogle tilfælde kan der fra kommunens side tildeles et tilskud. Dette er selvsagt meget individuelt og her må du selv kontakte kommunen for at høre til denne mulighed.

Foretrækker du at leje en el-scooter, el-cykel eller rollator, så se nærmere under “Udlejning kort periode” og “Udlejning lang periode” i menupunktet “Info”. Dette er god måde at finde ud af om det at benytte sig af en el-scooter er lige dig. Det ville være ærgerligt hvis du har købt en el-scooter og efterfølgende finder ud af du ikke føler dig tryg ved at bruge den og den derfor blot kommer til at stå ubenyttet hen.

Ring for mere information.